lördag 30 april 2011

Premiär

Något sent blev det till slut en premiärtur i dag. En försiktig början med 2 mil från klubbhuset runt lovön. Regn-sol, blåst-lugnt, varmt-kallt, kort sagt, vi fick allt. Nu är vi igång på allvar och testning av alla prylar har startat. Solpanelerna funkar, paddlarna känns bra, SPOT:en fungerar, utrustningslistan och packordning börjar ta form. Det känns bra nu....

måndag 25 april 2011

Träningen fortsätter...

Efter all påskmat med tillbehör var det dags att ta sig ut i friska luften för ett löp-pass. Ett par varv runt Lillsjön fick räcka för idag. Hoppas vädret håller i sig så man kan springa av sig i veckan :)
Fler paddlingsdagar är inplanerade och ett par varv runt Lovön på valborg kommer att vara perfekt för att trimma in sittdyna och nytt ryggstöd.

onsdag 20 april 2011

Yipiie

Jag lyckades äntligen förstå hur jag skulle lägga in telefon nummer på findmespot, så nu funkar min SPOT II fullt ut. Och isen är borta så nu ska det paddlas i påsk-helgen...jag har ett par pass att ta igen på Gurra :)

onsdag 13 april 2011

13:e april och isen är kvar...

Jaha...och jag som trodde att vi skulle hunnit med några turer redan. Vad fel man kan ha. Men det känns som vår i luften så jag tror inte det dröjer länge nu :)
Börjar få lite panik nu. Bara drygt 2 månader kvar till start och det har inte blivit nån paddling och utrustningslistan lämmnar en del övrigt att önska. Men jag är helt säker på att vi är klara till start.
Hoppas ni alla har det bra. Bloggen kommer uppdateras lite mer nu när säsongen väl kommer igång.